Resultaten voor bourgondisch feest

 
 
bourgondisch feest
Bourgondisch Feest Old Dutch Westereen.
Home Groepsuitjes Bourgondisch feest. Na het vrolijke ontvangst van Kokkie ga je met je hele groep gezellig om de grote stamtafel zitten. Gehuld in een middeleeuws jasje en voorzien van een groot servet, schuif je aan met elkaar voor een uitgebreid 3-gangen buffet, waarbij uiteraard het bestek zal ontbreken.
Kasteelfeest: bourgondisch themafeest in een kasteel Puur Utrecht.
Beste boeren, burgers en buitenlui, hedenavond is het tijd voor een Bourgondisch feest om nooit meer te vergeten! De koetsen brengen u naar het kasteel alwaar lakeien u begeleiden naar de feestzaal die geheel in stijl is aangekleed met grote kroonluchters en banieren.
Bourgondische Avond Themafeest veluwe.
Themafeest: Bourgondische Avond. Het buffet en entourage is in de Bourgondische stijl aangekleed. Bij dit feest draait het vooral om uitgebreid tafelen en lekker genieten. Jullie worden ontvangen met een Bourgondisch welkomstdrankje. Vervolgens zal er uitleg worden gegeven over deze avond.
Bourgondisch Themafeest Fort Hedikhuizen.
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken. De heer Mevrouw. Ik wil graag meer informatie over.: Uw feest op maat. Home Zakelijke feesten Bourgondisch Themafeest. Jan den Hertog ontvangt u persoonlijk waarna u de feestruimte betreedt.
De Schaapsberg Bourgondisch.
Zo kunt u het beste een Bourgondisch feest omschrijven. Alle feestgenoten zullen door ons, voordat ze de feestzaal betreden, in een middeleeuws gewaad gestoken worden. Een ervaring, welke u meegemaakt moet hebben. Bij binnenkomst serveren wij een welkomstdrankje, gebrouwen uit kruiden en naar middeleeuws recept.
Bourgondisch Feest Amstor Uitjes.
De fotos van het bezoek zijn alleen toegankelijk met een unieke code die uw groep tijdens de show van ons ontvangt. Het Bourgondisch Feest is te boeken op een aantal van onze vaste horecalocatie. Maar uiteraard kunt u ook zelf een horecalocatie uitzoeken.
Bourgondisch feest.
Bourgondisch feest 32.50 p.p. Bij deze maaltijd krijgen de gasten alleen een mes ingedekt en een bord. Iedereen wordt voorzien van een sloof om smerige kleren te voorkomen. Tussen de maaltijden door kan een ieder zich vermaken met het opgestelde spellencircuit.
Themafeesten: al 40 jaar verzorgt door Arjan van Dijk Arjan van Dijk.
Reis vijf eeuwen terug in de tijd en schuif aan bij dit bourgondische festijn! Terug naar de tijd van bourgondische glorie, de eerlijke, rauwe tijd van de Middeleeuwen, waar zelfs de verwachtingen van de ware levensgenieter overtroffen worden. Het Gevoel van Holland. Laat je overmeesteren door het gevoel van Holland met leuke feitjes over dit kleine stukje aarde! Je wordt meegenomen op reis lang Hollandse spelletjes en culinaire specialiteiten. Het feest van Duizend-en-één-nacht.
Themafeest Bourgondisch Roosterfeest.
Home Themafeest Bourgondisch Roosterfeest. Themafeest Bourgondisch Roosterfeest. Jan den Hertog ontvangt u persoonlijk waarna u de feestruimte betreedt. U waant zich in een andere tijd, de tijd van de Middeleeuwen. De troubadour speelt zijn liederen en de deernen zijn druk in de weer het uw gasten naar de zin te maken.

Contacteer ons