Zoeken naar bourgondisch feest

 
 
bourgondisch feest
Themafeest Bourgondisch Roosterfeest.
Home Themafeest Bourgondisch Roosterfeest. Themafeest Bourgondisch Roosterfeest. Jan den Hertog ontvangt u persoonlijk waarna u de feestruimte betreedt. U waant zich in een andere tijd, de tijd van de Middeleeuwen. De troubadour speelt zijn liederen en de deernen zijn druk in de weer het uw gasten naar de zin te maken.
Bourgondisch Themafeest Fort Hedikhuizen.
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken. De heer Mevrouw. Ik wil graag meer informatie over.: Uw feest op maat. Home Zakelijke feesten Bourgondisch Themafeest. Jan den Hertog ontvangt u persoonlijk waarna u de feestruimte betreedt.
Kasteelfeest ridderfeest Puur Feesten.
Beste boeren, burgers en buitenlui, hedenavond is het tijd voor een Bourgondisch feest om nooit meer te vergeten! De koetsen staan klaar om u naar het kasteel te brengen. Aldaar wordt u opgewacht door lakeien die u zullen begeleiden naar de feestzaal geheel in stijl aangekleed met grote kroonluchters en banieren.
Kasteelfeest: bourgondisch themafeest in een kasteel Puur Utrecht.
Beste boeren, burgers en buitenlui, hedenavond is het tijd voor een Bourgondisch feest om nooit meer te vergeten! De koetsen brengen u naar het kasteel alwaar lakeien u begeleiden naar de feestzaal die geheel in stijl is aangekleed met grote kroonluchters en banieren.
De Schaapsberg Bourgondisch.
Zo kunt u het beste een Bourgondisch feest omschrijven. Alle feestgenoten zullen door ons, voordat ze de feestzaal betreden, in een middeleeuws gewaad gestoken worden. Een ervaring, welke u meegemaakt moet hebben. Bij binnenkomst serveren wij een welkomstdrankje, gebrouwen uit kruiden en naar middeleeuws recept.
Personeelsfeest Kasteelfeest Themafeest Leukefeesten.nl.
Wordt het een bourgondisch feest, huur dan een Middeleeuws kostuum zodat je als prachtige burchtdame, stoere Koning Arthur of robuuste ridder verschijnt. Een kasteelfeest organiseren we in een kasteel inderdaad. Persoonlijk zijn wij gecharmeerd van Kasteel De Schaffelaar in Barneveld.
Themafeesten: al 40 jaar verzorgt door Arjan van Dijk Arjan van Dijk.
Terug naar de tijd van bourgondische glorie, de eerlijke, rauwe tijd van de Middeleeuwen, waar zelfs de verwachtingen van de ware levensgenieter overtroffen worden. Het Gevoel van Holland. Laat je overmeesteren door het gevoel van Holland met leuke feitjes over dit kleine stukje aarde! Je wordt meegenomen op reis lang Hollandse spelletjes en culinaire specialiteiten. Het feest van Duizend-en-één-nacht.
Bourgondisch feest.
Bourgondisch feest 32.50 p.p. Bij deze maaltijd krijgen de gasten alleen een mes ingedekt en een bord. Iedereen wordt voorzien van een sloof om smerige kleren te voorkomen. Tussen de maaltijden door kan een ieder zich vermaken met het opgestelde spellencircuit.
Bourgondisch Feest Old Dutch Westereen.
Home Groepsuitjes Bourgondisch feest. Na het vrolijke ontvangst van Kokkie ga je met je hele groep gezellig om de grote stamtafel zitten. Gehuld in een middeleeuws jasje en voorzien van een groot servet, schuif je aan met elkaar voor een uitgebreid 3-gangen buffet, waarbij uiteraard het bestek zal ontbreken.

Contacteer ons