Zoeken naar oud en nieuw feest

 
 
oud en nieuw feest
Oud naar Nieuwfeest Het leukste dansfeest voor 30plus, 40plus en 50plus!
WANNEER JE NAAR HET FEEST KOMT. Het Oud naar Nieuwfeest 2017/18 op Landgoed Het Oude Slot. Sluit 2017 in stijl af en luidt het nieuwe jaar feestelijk 2018 in. Kom alleen of kom met vrienden, bekenden en gelijkgestemden. Kom zoals je bent!
Oud Nieuw DenHaag.com.
Feestend het nieuwe jaar in. Feesten met Oud Nieuw? In Den Haag kun je het jaar 2017 op verschillende plekken feestelijk afsluiten! Veel Haagse podia, clubs en bars organiseren tijdens de jaarwisseling gezellige feesten, concerten en evenementen. Met topartiesten, livemuziek, dj's, champagne, oliebollen en meer.
De 9 gaafste oud en nieuw feesten in Den Haag indebuurt Den Haag.
In Den Haag kun je oud nieuw vieren in het hoogste restaurant van Nederland. In The Penthouse van de Haagse Toren, beter bekend als het Strijkijzer, is op 31 december het champagne skyball. Het is mogelijk eerst te genieten van een 4-gangen diner en daarna begint het echte feest met luxe hapjes en champagne.
Hier kun je in Leiden feesten tijdens Oud Nieuw indebuurt Leiden.
Dansend het nieuwe jaar in bij Incasa. Bij discotheek Incasa kun je sinds maandag 30 oktober kaarten kopen voor hun Oud Nieuw feest. Op het programma staan verschillende live acts en qua muziekstijlen gaat het alle kanten op. Je kunt dansen op tropische beats, hip hop, RB voor ieder wat wils.
Oud nieuw feesten in Amsterdam I amsterdam.
Oud nieuw feesten in Amsterdam. Weet jij al waar je oud nieuw viert? In Amsterdam heb je keuze te over; de lijst met oud nieuw feesten is zo lang als de Prinsengracht! alle feesten clubbing events. oud en nieuw. Annuleren Filters toepassen.

Contacteer ons