Resultaten voor origineel feest idee

 
 
origineel feest idee
Organisatietips Themafeesten.
Naai vervolgens de kransen met een dun draadje en grote steken netjes vast op de kaarten, zodanig dat ze ook weer makkelijk losgemaakt kunnen worden. Vraag uw gasten om gekleed in een Griekse toga naar het feest te komen, met de klimopkrans op hun hoofd.
De origineelste ideeën voor een themafeest.
Verkleed jezelf als een rijke oliesjeik of een buikdanseres en serveer Oosterse hapjes zoals humus en falafel. Op Spotify bestaat zelfs een Arabian Night afspeellijst waarop je een buikdanswedstrijd kunt houden met je vrienden. Wedden dat dit feest iedereen nog lang bij zal blijven?
Een origineel feest organiseren: dress code en uitnodigingen.
Een origineel feest organiseren: eten en drinken. Bij een prachtig feest kunnen een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Probeer deze versnaperingen eveneens in het thema te houden. Organiseer je een feest met als thema The Oscars dan is champagne vanzelfsprekend. Organiseer je een feest met als thema Onderzee dan kan je bijvoorbeeld blauwe punch voorzien, zure snoepjes in de vorm van visjes op de tafels plaatsen en vishapjes serveren. Zo kan je bij ieder thema wel enkele passende drankjes en hapjes bedenken! Last but not least: de fotograaf. Iedereen wil na de geslaagde avond ook wel een prachtige foto in zijn of haar beste outfit. Het is dus een must om een fotograaf te boeken voor het feest. Voorzie een leuke setting waar iedereen met zijn of haar partner of met vrienden op de foto kan. Door een kist met attributen klaar te zetten, krijg je vast heel originele en knappe fotos als resultaat! Een ander leuk idee is om een photobooth te plaatsen.
Party time! 5 tips om een origineel feest te organiseren.
Geplaatst op 11 april 2016 19 april 2016 in Feest. Een geslaagd feest organiseren, doe je niet even zomaar. Heb je je ook nog eens voorgenomen om een origineel feest te geven, waar de gasten nog lang over zullen napraten?
Thema Feesten Top 20 Inspiratie en ideeën.
We komen met onze Karaoke Drive-in Show. Ook kun je er bij een themafeest voor kiezen om bijvoorbeeld een witte dj show te laten komen bij een Blacklight Party of een speciale LED s how bij een LED of Disco feest.
Tips voor feest, feest organiseren, tips en ideeën.
en tips voor als je bent uitgenodigd op een feest, bijvoorbeeld over wat te doen als je niemand kent, etiquette of tips voor cadeaus. en we hebben zelfs tips voor als je niet van een gewoon feest houdt en een alternatief zoekt.
4 tips om een fantastisch feest te geven Leukegeit.
Misschien nog een leuk idee voor een feest waarbij gedanst kan worden. Hou een online muziekverkiezing om de DJ op het juiste spoor te zetten! De muzieksmaak is soms moeilijk in te schatten en wel zeer bepalend voor het slagen van het feest.
Een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren? Lees het hier.
Geplaatst op 15 juli 2013 in Verjaardagsfeest. Ieder jaar is het weer een klus om een origineel idee te verzinnen voor je verjaardagsfeest. Geef je een verjaardagsfeest thuis of neem je je gasten ergens mee naartoe? Er is veel mogelijk, maar verzin nog maar eens iets wat Lees volledige bericht. Verjaardagsfeest thuis organiseren? Geplaatst op 29 mei 2013 in Verjaardagsfeest. Verjaardagsfeest thuis organiseren? Wij geven je catering tips. Origineel en authentiek voor een geslaagd feest.
8 tips voor het organiseren van een huisfeestje Roomed.
Om je een beetje op weg te helpen, geven we een aantal tips voor het organiseren van een huisfeestje. Beschouw dit als je checklist om zeker te weten dat je niks vergeet en nog wat ideeën op te doen! Feest je liever buiten?

Contacteer ons