Meer resultaten voor feest vieren

 
 
feest vieren
feest vieren Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
We gaan vanavond feest vieren met twee mooie, strakke dames. We're' going to party with two nice, tight-assed ladies this evening. with two nice, tight-assed ladies this evening." Ze willen allen naar hier komen en feest vieren in de Hamptons.
Feestvieren de Klok.
Zeg maar wat je wilt! Uitdagend of complex, met De Klok kun je rekenen op een onvergetelijk feest! Een feest dat klinkt als een Klok! Wat is een feest zonder gevulde maag? Je kunt bij De Klok gebruikmaken van een breed assortiment mogelijkheden op eetgebied.
feestvieren Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
feestvieren ook: vieren, feesten, fuiven, opdragen. to celebrate ww. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. De winnaars konden feestvieren, maar er zijn ook verliezers, dat is al eerder opgemerkt. expand_more The winners can celebrate, but there are losers too, and they have already been mentioned.
Een feestlocatie om iets te vieren Regardz.nl.
U zoekt een feestlocatie voor uw feest, bruiloft, receptie, borrel of re√ľnie? Op Regardz.nl vindt u een uniek overzicht met de mooiste feestlocaties door heel Nederland. Hoe groot of klein uw feest ook is, u kunt het bij ons vieren!
AutoWereld.com.
Laten we feestvieren.
Majoor Albert Muller van het Leger des Heils zal spreken over het thema Laten we feestvieren. Hij zegt daarover: Is het na Pasen allemaal weer voorbij of gaat het door? Hoe kun je het feest van de Opstanding zo vasthouden dat het van invloed is op je dagelijkse leven?
Feest vieren.
Je wilt feest vieren? Altijd al je bruiloftsfeest op een bijzonder locatie willen vieren? Midden in de Sallands bossen in een mooie landelijke omgeving met vuurkorven, kaarsjes en kacheltjes in de winter en een heerlijk loungeterras in de zomer? Samen maken we je bruiloftsfeest compleet, heel graag denken we met je mee.
feestvieren WikiWoordenboek.
Woordherkomst en opbouw. samenstelling van feest en vieren. inergatief deelnemen aan een feest en uiting geven aan feestvreugde. Het WikiWoordenboek heeft 652.456 woordenboekingangen, een reden om feest te vieren. fuiven, vieren, feestvierder, meevieren. deelnemen aan een feest en uiting geven aan feestvreugde.
Feest! Weet wat je viert.
Spelletjes en tips. Feest in het onderwijs. Weet hoe je heet! Fast Feest Food. Weet wat je viert. Ieder jaar is het Kerstmis, Suikerfeest, Chanouka en Sinterklaas. We gaan lekker eten en geven elkaar cadeautjes. Maar wat vieren we eigenlijk?

Contacteer ons