Op zoek naar feest groningen?

 
 
feest groningen
Unieke feestlocatie Groningen Hayema Heerd.
Hayema Heerd biedt je een feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen. Het Groningse landschap dient als het perfecte decor voor een mooi feest. Sinds voorjaar 2016 kun je kiezen uit twee unieke ruimtes voor jouw feest. Zo hebben we een grote ruimte, wat door een mooie rieten dak en de balken een rustieke uitstraling heeft.
Het Wilhelmus schalt door de Poelestraat RTV Noord.
GRONINGEN Freddie Loorbach heeft het helemaal gehad. Afgelopen vrijdag werd hij met veel machtsvertoon weer eens door de politie opgepakt. Verslaggever Peter Steinfort over Freddie Loorbach. 07 april 2016, 1120.: Video: Groningen feest op Koningsnacht. 27 april 2018, 0435.: Kijk hier live: Podium Noord op het Bevrijdingsfestival Groningen.
27 28 augustus: feest in Groningen Toerisme Groningen.
26 t/m 28 augustus Er is feest! Groningers vieren dat de bisschop van Münster, oftewel Bommen Berend, er bijna 350 jaar geleden niet in slaagde om de stad Groningen in te nemen. Naast de spectaculaire vuurwerkshow terwijl de klokken in de stad luiden, wordt er ook meer verdieping aangeboden dankzij de Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken en De Verhalen van Groningen.
Lola050 LOLA, de plek voor je feest!
LOLA is de plek in de stad Groningen waar je feest kunt vieren, een evenement kunt organiseren of van een evenement kunt genieten. Midden in het centrum, vlak achter de Vismarkt en met een parkeergarage voor de deur, biedt LOLA plaats aan groepen van ongeveer 30 tot ongeveer 200 personen.
Oud Nieuw feesten agenda Horecagroningen.nl.
Drie Gezusters Groningen. Cafe de Doos New Years EVE 2018. Café De Doos. Wolters Concessieloze NYE FEEST. Oud en nieuw café het feest! Café Het Feest. De Kast: Back For One Night // NYE. OOST NYE w/ Dekmantel Soundsystem, Cinnaman and more.
Feestverhuur Groningen Wij brengen u het feest!
Daarnaast zijn we flexibel en bieden we een uitstekende service. Feestverhuur Groningen Wij brengen u het feest! Oud Hollandse spellen. Skytubes en blikvangers. Feestverhuur Groningen is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren van opblaasbare attracties, zeskampspellen, oud-Hollandse spellen, partyproducten en feestartikelen.
Home Café de Doos Groningen Uitgaan Feestje Borrels.
Besloten feest geven. Afstudeerfeest geven in Groningen. Afstudeerborrel Geven in Groningen. Bedrijfsfeest geven in Groningen. Karaoke in Groningen. Feestje geven in Groningen. Karaoke in Groningen. Cocktail Workshop Groningen. Partycafé de Doos Groningen. Uitgaan doe je hier. Iedere Donderdag Zaterdag DJ's.'
Evenementen in Stad Provincie Groningen.
20 jul t/m 22 jul 2018. Alweer 10 Jaar Art Carnivale, dat wordt een feest om niet te missen! We laten bijzondere momenten uit de afgelopen jaren herleven maar kijken tegelijk vooruit naar unieke ontwikkelingen die op stapel staan: kom en beleef deze zomer het. 20 jul 2018. Artiveer is een vrijdag in Appingedam waar musea, galerieën en cultuurhistorische gebouwen de gelegenheid bieden om de verborgen parels van Appingedam te ontdekken. Artiveer maakt het de moeite waard om een reis naar Appingedam te. Streekmarkt op Verhildersum juli. 21 jul 2018. Fijnproevers kunnen elke derde zaterdag van de maand terecht op de Streekmarkt van Verhildersum. De markten vinden het hele jaar door plaats, ook in de winter. Het Peter de Grote Festival. 25 jul t/m 04 aug 2018. Het Peter de Grote Festival is het grootste kamermuziekfestival van Noord-Nederland met jaarlijks ca. 50 kamermuziekconcerten op karakteristieke locaties in Groningen, Friesland en Drenthe.
Heel veel vette feesten tijdens Koningsdag in Groningen Sikkom.
Heel veel vette feesten tijdens Koningsdag in Groningen. De koning komt dit jaar op zijn verjaardag naar Stad, reden voor nog meer feest dan normaal met Koningsdag. Er is zoveel te doen dat je door alle biertjes de fuifjes niet meer ziet.

Contacteer ons