Zoeken naar 90's feest

 
 
90's feest
MP Feesten 90's' MegaParty.
90's' hits knallen op de Markt in Geleen! Zaterdag 9 juni is het weer zover: de gezelligste 90s Party van het universum tijdens de MP Feesten in Geleen! Dan verandert het overdekte marktplein in een oase van 90's' geluid, lasers, vlammen en alleen maar topartiesten uit de jaren 90.
Disco-Train Disco Party Event production.
Kortom een avond onbezorgd uitgaan, dansen en vooral lekker jezelf zijn voor een betaalbare prijs. Een Disco-Train feest is mooie gelegenheid om met een groep vrienden een avondje uit te gaan. Maar samen kan natuurlijk ook, of zelfs alleen, want door de vriendschappelijke en vrolijke sfeer maak je heel makkelijk contact.
WE LOVE 90's' XL VANZANTENHAL.
BACK TO THE NINETIES! Deze avond draait de DJ lekkere dance en pop muziek uit de jaren 90 en zullen er diverse live-act zijn die jou en je vrienden een fantastische avond gaan bezorgen! DJ team 90's' now verzorgd de gehel avond.
Home We love the 90sWe love the 90s.
We love the 90s is Nederlands grootste party als het gaat om Eurodance, typische 90s hits en uiteraard Happy Hardcore muziek. Hunker je ook zo naar die goede ouwe tijd uit de jaren 90, kom dan naar We love the 90s.
We love the 90s Relive the memories! We love the 90s Relive the memories!
Dune tijdens We Love the 90s 2015. We Love the 90's' haalt dit jaar 7 dj's' en acts uit binnen en buitenland. Klik op de artiest van je keuze voor alle info of check de line-up om er achter te komen waar en wanneer jouw favoriete act staat geprogrammeerd. Twenty 4 seven. Mental Theo DJ. De man achter singles als Wonderful Days, Stars en Your Smile. Mental Theo begon zijn carrière als feest-dj op Mallorca, maar heeft ook gewerkt voor TMF, SlamFM en RTL7, deed mee aan Bobo's' in the bush en heeft zelfs nog geprobeerd een politieke partij op te richten met het motto alle dagen feest, voor iedereen.
90's' NOW.
Wil je dit feest ook boeken? Klik dan hier. Vrijdag 14 april. bekijk op facebook. Vrijdag 29 september. bekijk op facebook. 90s NOW is HET 90s feestje en. is 100% Absolute HitGuarantee! 90S NOW is een productie van Triomf Producties. Wil je dit feest ook boeken?
WE ALL LOVE 80's' 90's' 00's.'
zaterdag 5 mei. Winkel van Sinkel, Utrecht. zaterdag 19 mei. zaterdag 26 mei. zaterdag 2 juni. Winkel van Sinkel, Utrecht. zaterdag 30 juni. zaterdag 30 juni. zaterdag 7 juli. Winkel van Sinkel, Utrecht. zaterdag 28 juli. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.:
Remember the 90's' IJsselhallen. Group. Group. Group. Group. Group. Group. Group. Stroke 1723 Stroke 1724.
Hakkuh en Zaguh worden weer de ingrediënten voor een topfeestje, maar uiteraard hoor je ook 90s hits van de populiare boy girl bands en lekkere Eurodancemuziek Dit belooft een lekkere wintereditie te worden van Remember the 90s. De minimale leeftijd om dit evenement te bezoeken is 18 jaar.
90'S' NOW Luxor Live.
90S NOW is al meer dan tien jaar de ultieme dubbeldikke hitshow uit de jaren 90! Tijdens 90S NOW mixen en mashen Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde 90S NOW DJ-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar.

Contacteer ons